je lichaaam en je kinderen vertellen jouw verhaal
11 april 2023 
in tips

je lichaaam en je kinderen vertellen jouw verhaal

Je lichaam en je kinderen vertellen jouw verhaal. Dat is hoe ik het zie. 
Wil je alles zelf doen en ga je steeds door als je heel moe bent, net zoals de meeste van mijn klanten? Grote kans dat je heel erg op moet letten om bij 'opdrukken' tegen de muur niet met je neus tegen de muur te komen. Vind je dit moeilijk? Dan kan je  jezelf helpen door je geregeld tegen de muur op te drukken. 

Als je het vervelend vindt als iemand aan je voeten zit, is het vaak zo dat je veel nadenkt en snel piekert. Masseer dan je voeten geregeld of loop eens wat vaker zonder schoenen aan.  
Dit zijn twee voorbeelden van wat je lichaam je kan laten zien en wat je eraan kan doen.

Dan heb je ook nog je kinderen, die zijn vaak ook van die 'leuke' spiegels. 
Als ze nog jonger zijn, reageren ze vaak net zoals jij doet. Dit is vooral voor de mensen om je heen heel duidelijk, zelf heb je dat vaak niet door. Probeer eens wat er gebeurt als jij op een andere manier gaat reageren. Wedden dat je kind ook anders gaat reageren? 

Als je kinderen al wat ouder zijn vertellen ze vaak gewoon wat ze bij jou zien. Dat vinden we dan meestal niet zo fijn en willen we vaak niet horen, maar meestal hebben ze wel gelijk. Zo weet je dus wat je zou kunnen veranderen om je lekkerder te voelen, want dat is wat je lichaam en je kinderen je willen 'vertellen.' 

Ik vertel je graag meer, omdat ik het fijn vind als jij weer energie heb voor leuke dingen! Maak een gratis afspraak via
 https://calendly.com/deanderskijker/gratistips


Reactie plaatsen