niet klagen maar dragen
14 maart 2023 

niet klagen maar dragen

Ik ben van 'niet klagen, maar dragen' . Meestal gaat dat ook heel goed, mindset kan een heleboel voor  je doen, maar mijn lijf fluisterde al een paar weken 'stop' en ik luisterde maar half en ging weer verder. Vorige week begon het dus maar te schreeuwen: STOP.
En ik kon niet anders dan stoppen, ik ben zelfs bij de huisarts geweest, nou dat is voor mij heel bijzonder, ik ben meer van het natuurlijke en vertrouw op mijn eigen lijf. Dan moet je natuurlijk wel luisteren en dat had ik dus niet gedaan. Ik liep nu letterlijk leeg.  Ik zal verder geen details geven, want geloof me, daar zit je niet op te wachten. Ik ben dus bij de huisarts geweest , ik heb ik iets genomen en gaat nu weer beter, ik loop niet langer meer leeg 😅. 


Waarom deel ik dit nu allemaal met jullie? Nou eigenlijk gewoon om jullie bewust te maken dat je goed naar je lijf moet luisteren. Het laat je eerst zachtjes weten dat je goed voor jezelf moet zorgen en als je niet luistert gaat het steeds harder roepen. Dus luister zo snel mogelijk, dat scheelt een hoop gedoe 😉.
Reactie plaatsen