Over mij

Ik ben Geke Klein Ganseij, De Anderskijker.

Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan we denken.

Hierdoor ben ik al mijn hele leven op zoek naar manieren om het optimale uit mensen te halen. Deze zoektocht heeft mij veel kennis en ervaring gebracht op het gebied van gedrag, ontwikkeling, psychologie, leren, coaching. Allerlei methoden heb ik geleerd, met name op het gebied van gedrag en leren. Gedrag blijkt bijna altijd verband te houden met leren. Vrijwel al deze methodes hebben als uitgangspunt dat we de omgeving ideaal moeten maken en veel moeten oefenen omdat we aan de problemen niet veel kunnen veranderen. Symptoombestrijding dus. Bovendien doet iedereen met een leer- of gedragsprobleem zo ontzettend zijn best. Ze oefenen en oefenen, maar het kost zo veel moeite en energie.

En dat is iets waar ik heel veel moeite mee heb. Onze hersenen zijn tot heel veel in staat. Dus er moet meer mogelijk zijn.

En dat blijkt. Ik kwam in aanraking met MNRI, een vorm van reflexintegratie. Dit pakt de problemen bij de basis aan. En zorgt daarmee dat het geen symptoombestrijding is, maar het opnieuw opbouwen van een basis. Hierdoor gaan de hersenen beter werken en verminderen leer- en gedragsproblemen. En er ontstaat rust en ontspanning.

Beweging is de basis van ontwikkeling en laat mij dit nu ook al mijn hele leven interesseren. Ik heb mijn roeping gevonden.

Naast mijn praktijk ben ik gezinshuisouder voor de Omegagroep. In mijn leven en ons gezinshuis heb ik veel ervaring opgedaan met en geleerd over hechtingsproblematiek/vroeg kinderlijk trauma en autisme. Hier komt mijn belangstelling voor deze onderwerpen vandaan.

Wil je meer over mij weten neem dan een kijkje op mijn Linked In pagina. Om mijn website vrij te houden van tracking cookies plaats ik geen link. Ik houd zelf niet van deze cookies en gebruik ze daarom ook niet op mijn site.

http://www.masgutovamethod.com